Dual Mining Error on Nanominer (RVN + ZIL)

2021-May-28 22:42:50: nvrtcCreateProgram failed!
2021-May-28 22:42:50: System exception:
2021-May-28 22:42:50: device: 0; CUDA_ERROR_INVALID_IMAGE

I did a fresh hpkg remove miners noinstall. Then I reran the flight sheet to have it reinstall. Everything installed correctly for nanominer and started to run, but after DAG generation, it failed.

Currently running HiveOS latest Stable build (sometime in april).

Note that on Nanominer’s website, apparently this is an issue with earlier than Maxwell cards. But I am using this on a 1080 Ti, which is Pascal (newer than Maxwell).

Same problem here, trying to mine RVN ZIL, but can’t even mine only rvn, showing me the CUDA ERROR. ERGO and ETH runs ok, problem with RVN only:

Raven - Total speed: 0.000 H/s, Total shares: 0 Rejected: 0, Time: 00:54
Raven: GPU 1 0.000 H/s, GPU 2 0.000 H/s
Raven last 10 min - GPU 1: 0.000 H/s, GPU 2: 0.000 H/s. Total: 0.000 H/s.
2021-Aug-01 15:31:56: GPU1: 3007 MB DAG generated in 4.51 seconds
2021-Aug-01 15:31:56: GPU2: 3007 MB DAG generated in 4.57 seconds
2021-Aug-01 15:31:57: GPU1: 1023 MB DAG generated in 0.73 seconds
2021-Aug-01 15:31:57: nvrtcCreateProgram failed!
2021-Aug-01 15:31:57: System exception:
2021-Aug-01 15:31:57: device: 1; CUDA_ERROR_INVALID_IMAGE
2021-Aug-01 15:31:57: GPU2: 1023 MB DAG generated in 0.73 seconds
2021-Aug-01 15:31:57: nvrtcCreateProgram failed!
2021-Aug-01 15:31:57: System exception:
2021-Aug-01 15:31:57: device: 2; CUDA_ERROR_INVALID_IMAGE