Fatal Error Detected. Restarting

hello all,

all of a sudden im receiving this error, no matter which cards are connected to the machine:

2020.09.11:23:21:49.047: main Stratum thread not responsive for 51 s
2020.09.11:23:21:49.047: wdog Fatal error detected. Restarting.

i was tweaking the memory settings to bring the temp down (successfully on one card - MSI 5700) then when i changed on second card to see the result, all of a sudden it started rebooting. i changed the settings back, and it still persisted to reboot.

no matter which cards i connect to the machine, it still keeps popping with the same error.

i left it 6 hours, connected all 12 cards into another box and it ran steadily for 2 hours, then it started to reboot again.

i have no idea how to use linux.

initial settings:

core: 1400Mhz
core V: 790mV
mem V: 800mV
mem CV: 1300mV
mem: 890Mhz

changed to:

core: 1325Mhz
core V: 750mV
mem V: 760mV
mem CV: 1260mV
mem: 890Mhz

succesful card was:
Radeon RX 5700 8176M · MSI
Micron GDDR6 xxx-xxx-xxxx

Other card was:
Radeon RX 5700 XT 8176 MB · MSI
Samsung GDDR6 xxx-xxx-xxxx

running Phoenix Miner 5.1C

Running 151 and 157 OS no difference :frowning:

Let me know if you need more info.

Thoughts comments, suggestions?

Thanks

UPDATE:

Was on ETC, moved to ETH and now mining ok, no problems… strange

These lines have nothing to do with overclocking. I guess that pool didn’t work at this time, judging by the log and / or did not produce work.

With assistance from Hive, i turned off SSL and after about 5 restarts with the same error, all miners came online.

Thanks!