GPU's fan and temp not shown

#1

Hi to everybody! Please, can you explain what happend. I have 12 gpu rig.

MB: Esonic (ITZR B250-BTC-Gladiators 12+).
CPU: G3900
HiveOS: 0.5-43

Thank you!

#2

because CPU load averages on your rig is too high HiveOS tools cant access to hardware in time

#3

Thank you for your answer! I try use top in ssh and i not see a high cpu load. I’ll check again on Monday. What can i do? I’ll must change a CPU or anything else? Thank you!

#4

Hello everyone , am having the same problem how can i fix it . thank you in advance for your attention .

#5

i’d check a cpu load. Tell me please. What can i do with it? Thank you very much

#6

I have the same problem on an Asrock h110 Pro BTC+.
CPU load is full. Any solution?

#7

Check this http://forum.hiveos.farm/discussion/comment/2967/#Comment_2967

#8


This problem with only nvidia) This rig the same. Just AMD.

#9

Tell me please. What does it mean?

#10

i have also same issue in only 6 gpu so please what can i do

#11

What OC you use?

#12

core clock- +50
memory clock- +300
fan 90%
power- 80%

#13

try pl - 100-110

#14

OK DONE ither same problem has happen then i am massage you
and one think can i use 13 gpu in one rig because my motherboard support 13 gpu

#15

After OC you must make reboot.

#16

ok
now i am oc is core clock = -100

memory clock = +1500
fan = 80%
power = 80 watt
is it write

#17

same problem happen

#18

try stock value oc core, memory, pl.

What miner you use? If Clay try ethminer

#19

this type of problem only happen when electricity suddenly gone

#20

and i am also try stock value but same problem happen when elctric suddenly gone