New version - HiveOS - one GPU unavailable?

#1

Hello,

I’v got everything working for more then a year. And just 3-4 days ago, one GPU suddenly doesn’t get recognized in the system.
Even when I leave it all alone, I doesn’t work.
In other machine, where I have Windows, works fine.

Before it was like this in my dashboard:
GeForce GTX 1060 6GB 6078 MiB · Nvidia
86.06.45.00.D5 Power Limit 60.00 W, 120.00 W, 140.00 W
GeForce GTX 1060 6GB 6078 MiB · Nvidia
86.06.45.00.D5 Power Limit 60.00 W, 120.00 W, 140.00 W
GeForce GTX 1060 6GB 6078 MiB · Nvidia
86.06.45.00.D5 Power Limit 60.00 W, 120.00 W, 140.00 W
GeForce GTX 1060 6GB 6078 MiB · Nvidia
86.06.45.00.D5 Power Limit 60.00 W, 120.00 W, 140.00 W
GeForce GTX 1060 6GB 6078 MiB · Nvidia
86.06.45.00.D5 Power Limit 60.00 W, 120.00 W, 140.00 W
GeForce GTX 1060 6GB 6078 MiB · Nvidia
86.06.45.00.D5 Power Limit 60.00 W, 120.00 W, 140.00 W

Now it’s like this:
GeForce GTX 1060 6GB 6078 MiB · Nvidia
86.06.45.00.D5 Power Limit 60.00 W, 120.00 W, 140.00 W
GeForce GTX 1060 6GB 6078 MiB · Nvidia
86.06.45.00.D5 Power Limit 60.00 W, 120.00 W, 140.00 W
GeForce GTX 1060 6GB 6078 MiB · Nvidia
86.06.45.00.D5 Power Limit 60.00 W, 120.00 W, 140.00 W
GeForce GTX 1060 6GB 6078 MiB · Nvidia
86.06.45.00.D5 Power Limit 60.00 W, 120.00 W, 140.00 W
NVIDIA Corporation GP106 [GeForce GTX 1060 6GB] (rev a1)
GeForce GTX 1060 6GB 6078 MiB · Nvidia
86.06.45.00.D5 Power Limit 60.00 W, 120.00 W, 140.00 W

That GPU that doesn’t work is shown as:
NVIDIA Corporation GP106 [GeForce GTX 1060 6GB] (rev a1)

All 5 GPU-s are the same, 1060 6GB, but the 6th one is 1060 6GB with dual fan, that’s the difference only.

Thanks!

#2

it should be one of
1- riser issue
2- power issue