Problem with ASUS 1060 6GB


#1

Please help
MB B250-FinTech , GPU ASUS 1060 6GB
No GPU



#2

seems like something is wrong with the gpu’s power. check the connections.

try following in the shell: dmesg | grep “NVRM: Xid”


#3

Use dmesg. Get information

[ 441.218249] nvidia: probe of 0000:0f:00.0 failed with error -1
[ 441.218296] nvidia 0000:10:00.0: vgaarb: changed VGA decodes: olddecodes=none,decodes=none:owns=none
[ 441.218310] NVRM: The NVIDIA GPU 0000:10:00.0 (PCI ID: 10de:1c03)
NVRM: installed in this system is not supported by the 304.135
NVRM: NVIDIA Linux driver release. Please see ‘Appendix
NVRM: A - Supported NVIDIA GPU Products’ in this release’s
NVRM: README, available on the Linux driver download page
NVRM: at www.nvidia.com.
[ 441.218348] nvidia: probe of 0000:10:00.0 failed with error -1
[ 441.407745] NVRM: The NVIDIA probe routine failed for 12 device(s).
[ 441.407747] NVRM: None of the NVIDIA graphics adapters were initialized!
[ 441.407749] [drm] Module unloaded

This problem also occurs with my 1066. Solicitation solution:(


#4

re-install

New error message appears

GPU 0, GpuMiner kx failed 1
GPU 0 failed
GPU 0, GpuMiner cu_k1 failed 77, an illegal memory access was encountered
GPU 0, GpuMiner kx failed 1
GPU 0 failed
GPU 6, GpuMiner cu_k1 failed 77, an illegal memory access was encountered
GPU 6, GpuMiner kx failed 1
GPU 6 failed
GPU 6, GpuMiner cu_k1 failed 77, an illegal memory access was encountered
GPU 6, GpuMiner kx failed 1
GPU 6 failed
GPU 5, GpuMiner cu_k1 failed 77, an illegal memory access was encountered
GPU 5, GpuMiner kx failed 1
GPU 5 failed
GPU 5, GpuMiner cu_k1 failed 77, an illegal memory access was encountered
GPU 5, GpuMiner kx failed 1
GPU 5 failed
GPU 8, GpuMiner cu_k1 failed 77, an illegal memory access was encountered
GPU 8, GpuMiner kx failed 1
GPU 8 failed
GPU 8, GpuMiner cu_k1 failed 77, an illegal memory access was encountered
GPU 8, GpuMiner kx failed 1
GPU 8 failed
GPU 4, GpuMiner cu_k1 failed 77, an illegal memory access was encountered
GPU 4, GpuMiner kx failed 1
GPU 4 failed
GPU 4, GpuMiner cu_k1 failed 77, an illegal memory access was encountered
GPU 4, GpuMiner kx failed 1
GPU 4 failed
GPU 9, GpuMiner cu_k1 failed 77, an illegal memory access was encountered
GPU 9, GpuMiner kx failed 1
GPU 9 failed
GPU 9, GpuMiner cu_k1 failed 77, an illegal memory access was encountered
GPU 9, GpuMiner kx failed 1
GPU 9 failed
GPU 10, GpuMiner cu_k1 failed 77, an illegal memory access was encountered
GPU 10, GpuMiner kx failed 1
GPU 10 failed
GPU 10, GpuMiner cu_k1 failed 77, an illegal memory access was encountered
GPU 10, GpuMiner kx failed 1
GPU 10 failed
GPU 11, GpuMiner cu_k1 failed 77, an illegal memory access was encountered
GPU 11, GpuMiner kx failed 1
GPU 11 failed
GPU 11, GpuMiner cu_k1 failed 77, an illegal memory access was encountered
GPU 11, GpuMiner kx failed 1
GPU 11 failed
GPU 3, GpuMiner cu_k1 failed 77, an illegal memory access was encountered
GPU 3, GpuMiner kx failed 1
GPU 3 failed
GPU 3, GpuMiner cu_k1 failed 77, an illegal memory access was encountered
GPU 3, GpuMiner kx failed 1
GPU 3 failed
GPU 7, GpuMiner cu_k1 failed 77, an illegal memory access was encountered
GPU 7, GpuMiner kx failed 1
GPU 7 failed
GPU 7, GpuMiner cu_k1 failed 77, an illegal memory access was encountered
GPU 7, GpuMiner kx failed 1
GPU 7 failed
GPU 2, GpuMiner cu_k1 failed 77, an illegal memory access was encountered
GPU 2, GpuMiner kx failed 1
GPU 2 failed
GPU 2, GpuMiner cu_k1 failed 77, an illegal memory access was encountered
GPU 2, GpuMiner kx failed 1
GPU 2 failed
Quit signal received…
WATCHDOG: GPU error, you need to restart miner :frowning:

OH GOD…


#5

[quote=“Ethan;3169”]Use dmesg. Get information

[ 441.218249] nvidia: probe of 0000:0f:00.0 failed with error -1
[ 441.218296] nvidia 0000:10:00.0: vgaarb: changed VGA decodes: olddecodes=none,decodes=none:owns=none
[ 441.218310] NVRM: The NVIDIA GPU 0000:10:00.0 (PCI ID: 10de:1c03)
NVRM: installed in this system is not supported by the 304.135
NVRM: NVIDIA Linux driver release. Please see ‘Appendix
NVRM: A - Supported NVIDIA GPU Products’ in this release’s
NVRM: README, available on the Linux driver download page
NVRM: at www.nvidia.com.
[ 441.218348] nvidia: probe of 0000:10:00.0 failed with error -1
[ 441.407745] NVRM: The NVIDIA probe routine failed for 12 device(s).
[ 441.407747] NVRM: None of the NVIDIA graphics adapters were initialized!
[ 441.407749] [drm] Module unloaded

This problem also occurs with my 1066. Solicitation solution:([/quote]
What are …

  • Hive version
  • Claymore’s version
  • driver version

#6

Dear HaloGenius:
I am sorry. After I reinstalled the HiveOS system twice, the problem was resolved and the 1066 was able to start working normally (although the chance of a GPU error was a bit high).

As for

  • Hive version
  • Claymore version
  • Driver version

I’m sorry, my partner seems to adjust to the driver and other parameters when trying to solve the problem. After the reinstallation, the current machine is in operation.

I am very sorry for the trouble

PS: This is a translation from GOOGLE. If the grammar is weird, please forgive me