RTX 2060 does not see graphics cards

Hello.

Sorry for my English.

I have 8 video cards RTX 2060 nvidia, I have the latest drivers installed.

Graphics
A 18.10
N 430.34

The cards still do not work :frowning:
00: 02.0
Intel Corporation HD Graphics 510 (rev 06)

03: 00.0
NVIDIA Corporation Device 1f08 (rev a1)

07: 00.0
NVIDIA Corporation Device 1f08 (rev a1)

09: 00.0
NVIDIA Corporation Device 1f08 (rev a1)

0b: 00.0
NVIDIA Corporation Device 1f08 (rev a1)

0c: 00.0
NVIDIA Corporation Device 1f08 (rev a1)

0d: 00.0
NVIDIA Corporation Device 1f08 (rev a1)

0e: 00.0
NVIDIA Corporation Device 1f08 (rev a1)

0f: 00.0
NVIDIA Corporation Device 1f08 (rev a1)

1 Like

I am having same issue with RTX 2070. Would appreciate help.

same here, i got 2 x 1070ti, 1 x 1060, 1 x 1080 all show, just put in a RTX2060 and not showing up.

this forum is fukin useless, delete my account.

@wozzzzza

Make sure to set your PCI bus speeds to Gen 2.

@atlasmining it is on gen 2, not working. only will ever run 4 cards this motherboard. if i add a 5th card it will just not even post and cant even get into bios.
here are all my settings.

It seems to me that this is precisely the failure of the RTX2060 itself

I’m 100% sure that RTX are supported and works on HiveOS cause i have one running
such errors are either from PSU or Storage
I suggest to re-flash the latest hiveos image
make sure u use SSD/USB3.0 flash memory

And I said that it could be because of BP) But I didn’t think about anything else

Many MSI mobos have that issue with more than 4 GPUs. In bios settings under advanced there should be a cryptocurrency setting (something like “Above 4G decoding”) that allows you to run more than 4.

That setting may also require Windows Boot changed from CSM to UEFI. And UEFI is finally supported on latest release.